За мен

За мен
Казвам се Наталия Маламова. По професия съм магистър -психолог.Завършила съм своето образование в ВТУ “Св.Св.Кирил и Методий” през 2005 година.През есента на 2006 година и началото на 2007 година се обучавах в Института по позитивна психотерапия за работа с деца в детските модули “Приказна психотерапия”, “Развод и раздяла при родители”, “Агресивно поведение” и др.
За времето от септември 2007 до януари 2008 година завърших към Института по позитивна психотерапия, базисно ниво в група с майстор Милена Манова.
За предиода от април 2015 година до юли 2015 година се обучавах за треньор по личностно развитие в Академията за треньори на Наталия Кобилкина.
В своя житейски път срещнах много хора, всеки от тях беше мой учител.Дълго търсих своята мисия, въпреки,че от дете ми доставяше удоволствие да помагам на хората, разбирах ги и успявах да ги заразя с моя позитивизъм и да им предам от моята енергия.
Днес превърнах това в своя професия.С удоволствие помагам на хората да открият своето призвание и да следват своите мечти. В срещите ми с хора от най-различни възрасти, с най-различен социален статус, степен на интелигентност аз получавам любов и признание за работата си. В "Център за психилогическа помощ и подкрепа" в който работя се занимавам с деца, тинейджъри, възрастни.
Тинейджъри - повишаване на самооценката, как да бъде приет в групата, колектива, как да устоявват на провокацията за употреба на ПАВ, изграждане на социални умения.
Проблемите, по които работим заедно са: при деца - развод/раздяла на родители, детски страхове, изграждане на социални умения - разпознаване на чувства и емоции, тяхното освобождаване, вземане на решения, как да се справят, когато попаднат в конфликтна ситуация, осиновяване, смърт на родител
Женски терапевтични групи - в тях жените, събуждат своята истинска енергия и си позволяват наистина да бъдат жени.Тук те се научават да получават и да дават любов.В групата те повишават своята самооценка, " излекуват своето вътрешно дете", превръщат се от жертви в уверени жени, намират своят път и научават, че щастието е в техните ръце. Научават се на успешна комуникация на първо място със себе си и след това с членовете на семейството.
Семейни двойки, който търсят пътя един към друг - такива, които сега изграждат взаимоотношенията си, такива , които през годините са трансформирали любовта в безразличие, не рядко и в неприязън. С моя помощ те отново преоткриват себе си.Научават, че всеки от нас има различен език на любов.Откриват своя, този на партньора си и се научават да комуникират успешно. Заедно работим за изграждане на взаимно доверие, приемане, свързване и подкрепа на другия.
Индивидуални консултации за хора, които търсят себе си, искат да намерят своята мисия, имат нужда от подкрепа за да разкрият своя потенциал и да преодолеят своите страхове, да спрат да се саботират и да превъзмогнат себе си. Включително е и за вас, които търсите хармония в живота си, дали сте си сметка, че старите модели на мислене и поведение Ви пречат да живеете по начин по който искате.
Помощта ми може да потърсите и когато сте се срещнали с изневяра, предстои Ви развод, търсите най-здравословния начин да се разделите с партньора.
Животът Ви е поднесъл трудности, загубили сте завинаги близки хора, уволнили са Ви, не сте наясно правилно ли възпитавате дете си?...Всички Ви съветват, казват Ви, че го глезите или сте прекалено сторги...И още, още въпроси...
И за вас лидери, мениджъри и собственици на фирми! На вас ще помогна с ефективните програми, които съм подготвила за здравословни навици и здравословно хранене на работното място. Тиймбилдинги за сплотяване на екип и по-висока ефективност, повишаване ефективността на работното място, управление на времето и теми по ваша заявка.
И за всички, които търсят път към себе си и своето сърце. Смятат, че е време да предприемат някакви действия, но се страхуват да го направят сами. В мое лице ще намерите подкрепа, доверие, човек, който ще Ви държи за ръката, когато сте извън зоната си на конфорт и който вече сам е извървял този път и знае къде отива.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Тинейджърите и техния свят

Невинните детски странности